SHKARKO KATALOGUN ME PRODUKTET TONA

small1
small2
Roleta zviceriane Raffstoren Model Z 90mm dhe Z 70mm

Roleta Raffstoren me lamellat alumini 90 mm dhe 70 MM posaqërisht janë të përshtatshme për objekte me renje.

Lamelat janë të furnizuara me binar rrëshqitës përçues nga dy anët ku I mundesojn stabilitet dhe zvogëlohet zëri I erës.
Rregullimi dritës
Variantet për rrotullim te lamellave mundësojnë rregullimin në mënyrë individuale të dritës deportuese. Errësimi individual dhe sipas nevoj I hapësirës së brendshme.
Gjysem Hapur Mbyllur

Reduktimi I zërit
Profili I fortë I llameleve me hapësirë valore për reduktimin e zërit nga materjalet artificial dhe pykave rrëshqitëse eksncentrike e zvogëlon zhurmën e jashtme dhe zërat e erës I shëndron në minimum.
Ngjyrosja
Ngjyrosja E llameleve karakterizohet në mënyrrë të dukshme ruajtja e tonusit të ngjyrës dhe qëndrueshmëri më të madhe të kushteve klimatike në krahasim me lyerjen e zakonshme. Veshja e lamelles me MECOPROTECT  PAS aktivizimit te drites UV behet super hidrofile

small3
small4

Edhe shuma të vogla të ujit, të tilla si vesa në mëngjes, janë të mjaftueshme për të larë grimca te papastertise nga sipërfaqja superhydrophilic. Një sipërfaqe MECOPROTECT pastron veten vazhdimisht dhe mbetet në mënyrë të konsiderueshme e paster afatgjate.

Shkalla e izolimit
Palosja e llamelave mundësojnë cirkulimin e reduktuar të ajrit nëpërmjet sipërfaqës ku bashkohen llamelet mes veti dhe dritarës, kurse me këtë kontribuojnë për përmirësimin e shkalles së izoluarit.
Kohëzgjatja
Lamele të ngjyrosura në mënyrë strukturale specjale , lidhse te kromuar te lamellave me shiritat pykat shtytese te lammelles dhe shirita bartëse të përforcuara prej terileni garantojnë jetë të gjatë të roletneve.
Fushë të gjërë përdorimi
Shfrytezim ideal ne shtepi, banesa dhe hapsira komerciale si dhe ndërtesa administrative.
Elementet lidhëse mes llamelave dhe shiritave bartëse nga çeliku I kromuar. Të cilët janë rezistues ndaj kushteve klimatike, mundësojnë edhe ndrrime të llamelevene menyr individuale. Shiritat bartëse jan te përforcuara me fibra aramide mundësojne mbyllje të mirë të hapsirës së llamelës për më shumë vite

347

Pyka shtytëse prej metali ose UV-material artificial I stabilizuar garantojnë rezistencë të lartë nga thyerja. Forma e tyre ekscentrike gjatë mbrojtësit të mbyllur të llamelave mundëson zvoglimin e hapsirës për manevrim të pykës drejtuese në binarët rëshqitës anash, dhe me këtë arrihet zvoglimi I zërit nga era.

Kontrollimi I roletes behet me shkop ,me motor nderpres si dhe me dirigjues(1,4 dhe 8 kanalesh)
Ne rolete mund te instalohen edhe sisteme tjera per funksjonim si ai I eres drites si kontrollim permes wifi online.
Paisjet e lidhura
Shtytësi me shkop:
Më së shumti lidhen 4 roletne
2 të majta, 2 të djathta
Shtytja me motor elektrik:
Lidhen më së shumti 5 roletnë:
Nëse shtytësi është në mes
2 majtas 2 djathtas

Swiss Storen Image

Swiss Storen image

Swiss Storen image 2

të kontrolluara me lidhëse alumini